MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Kaliber 44 już niedługo z koncertem w Fabryce Kultury Zgrzyt

NOWE
Kaliber 44 już niedługo z koncertem w Fabryce Kultury Zgrzyt

Zaskakująca decyzja prezesa Puszczy Niepołomice. Podał się do dymisji!

Zaskakująca decyzja prezesa Puszczy Niepołomice. Podał się do dymisji!

Polecamy

Te triki naprawdę działają. Zobacz, jak powinny ubierać się niskie kobiety

Te triki naprawdę działają. Zobacz, jak powinny ubierać się niskie kobiety

Najlepsze kąpieliska w Polsce wybrane! Te miejsca zdobyły Błękitną Flagę

Najlepsze kąpieliska w Polsce wybrane! Te miejsca zdobyły Błękitną Flagę

Zbieraj surowce, zyskaj sadzonkę! Piękne kwiaty czekają

Zbieraj surowce, zyskaj sadzonkę! Piękne kwiaty czekają