Do rywalizacji finałowej stanęły szkoły gastronomiczne z Jędrzejowa, Rybnika, Rawy Mazowieckiej, Strzelec Opolskich oraz Gliwic.
Nasze miasto reprezentowali uczniowie z Zespołu Szkół Ekonomiczno – Usługowych im. króla Stanisława Augusta Poniatowskiego na ul. Kozielskiej 1 w składzie: Joanna Cichy, Justyna Kurczyk, Monika Polińska i Sabina Widera przygotowany przez mgr Beatę Wojtasik. ZSE-U zajął II miejsce w Mistrzostwach Polski.
W trakcie zmagań należało zaprezentować serwis synchroniczny tzw. musztrę kelnerską.
Każdy zespół w ciągu 6 minut musiał przedstawić profesjonalne techniki obsługi konsumenta do przygotowanego podkładu muzycznego.
Wywiad z prezesem Jagiellonii Białystok Wojciechem Pertkiewiczem
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?