MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Czy rząd dobrze chroni wschodnią granicę? Tak odpowiedzieli Polacy

Czy rząd dobrze chroni wschodnią granicę? Tak odpowiedzieli Polacy

I Gminny Dzień Dziecka w Krównikach w gminie Przemyśl [ZDJĘCIA]

I Gminny Dzień Dziecka w Krównikach w gminie Przemyśl [ZDJĘCIA]

Polecamy

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?